Manipulació d'aliments

Persones en actiu, treballadors/es d’empreses i/o autònoms/es. Persones en situació d’atur
10 hores
100% subvencionat

curs de manipulació d'aliments. Curs presencial i subvencionat a Girona

Informació

Modalitat: Presencial

Durada: 10 hores

Preu: Subvencionat


Data inici: propera convocatòria




Et vols preinscriure a aquest curs?
Utilitza el formulari de la part inferior

Objectius del curs Manipulació d'aliments a Girona

– Conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a què són susceptibles
– Aprendre pautes d’higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions
– Conèixer la normativa en matèria d’alimentació i altres problemes relacionats amb l’alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies

Documentació necessària per realitzar la inscripció:

– Fotocòpia DNI, llegible i en vigor (anvers i revers)


– Fotocòpia de l’última nòmina o rebut d’autònoms (document Dardo en cas de persones desocupades)


– Annex, emplenat i signat 

Per poder ser admès al curs caldrà presentar els documents requerits 

Adreçat a

Curs Manipulació d'aliments a Girona dirigit a persones en actiu, treballadors/es d’empreses i/o autònoms/es i també a persones en situació d'atur.

El col·lectiu prioritari són les persones que estiguin en actiu i, si queden places lliures, es destinaran a persones en situació d'atur.

Curs totalment subvencionat

Titulació

Els alumnes que completin el curs Manipulació d'aliments a Girona amb aprofitament rebran un diploma oficial acreditatiu atorgat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Professorat

Professorat amb experiència professional, acadèmica i docent i amb la titulació adient segons normativa del Consorci per a la formació contínua de Catalunya.

Programa del curs Manipulació d'aliments a Girona

1. Els aliments
1.1 Tipus d’aliments
1.2 Contaminació microbiana dels aliments

2. Manipulació i higiene alimentària
2.1 Higiene del manipulador
2.2 Higiene del local
2.3 Pràctiques higièniques per a la manipulació d’ aliments

3. Legislació alimentària aplicable
3.1 Normativa actual genèrica
3.2 Aliments al·lèrgens i intoleràncies

Preinscripció