Manipulació d'aliments

Persones en actiu, treballadors/es d’empreses i/o autònoms/es. Persones en situació d’atur
10 hores
100% subvencionat

Persones en actiu, treballadors/es d'empreses i/o autónoms/es

Persones en situació d'atur

10 hores

100% subvencionat

Informació

Modalitat: Presencial

Durada: 10 hores

Preu: Subvencionat


Data inici: propera convocatòria

Horari: pendent de concretar

Objectius

– Conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a què són susceptibles
– Aprendre pautes d’higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions
– Conèixer la normativa en matèria d’alimentació i altres problemes relacionats amb l’alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies

Documentació necessària per realitzar la inscripció:

– Fotocòpia DNI, llegible i en vigor (anvers i revers)


– Fotocòpia de l’última nòmina o rebut d’autònoms (document Dardo en cas de persones desocupades)


– Annex, emplenat i signat 

Per poder ser admès al curs caldrà presentar els documents requerits com a màxim 7 dies abans de la data d’inici del curs

Adreçat a

Curs dirigit a persones en actiu, treballadors/es d’empreses i/o autònoms/es i també a persones en situació d'atur.

El col·lectiu prioritari són les persones que estiguin en actiu i, si queden places lliures, es destinaran a persones en situació d'atur.

Curs totalment subvencionat

Titulació

Els alumnes que completin el curs amb aprofitament rebran un diploma oficial acreditatiu atorgat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Professorat

Professorat amb experiència professional, acadèmica i docent i amb la titulació adient segons normativa del Consorci per a la formació contínua de Catalunya.

Programa

1. Els aliments
1.1 Tipus d’aliments
1.2 Contaminació microbiana dels aliments

2. Manipulació i higiene alimentària
2.1 Higiene del manipulador
2.2 Higiene del local
2.3 Pràctiques higièniques per a la manipulació d’ aliments

3. Legislació alimentària aplicable
3.1 Normativa actual genèrica
3.2 Aliments al·lèrgens i intoleràncies

Preinscripció

En compliment del que estableix la Llei de Protecció de Dades RGPD, l'informem que les seves dades formaran part d'un fitxer automatitzat de titularitat d'"EGE" ESCOLA DE GESTIÓ EMPRESARIAL, S.A. Així mateix l'informem que vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a Carretera Santa Coloma núm. 115, 17005 Girona o bé mitjançant el correu electrònic escola@ege.edu.es.