Imatge Competitius en la gestió de la formació

Competitius en la gestió de la formació

Formació privada, formació subvencionada (Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Servei d’Ocupació de Catalunya -SOC) i formació finançada per FUNDAE.

 • Aprendre no és preparar-se per a la vida. Aprendre és la vida mateixa.

  John Dewey

 • Troba el teu curs

  Cursos presencials o online, cursos subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya o pel Consorci per a la formació continua de Catalunya i cursos personalitzats per a empreses.

Imatge Sobre l'Escola de Gestió Empresarial

Sobre l'Escola de Gestió Empresarial

EGE és l’acrónim d’Escola de Gestió Empresarial SA i és una entitat privada que va començar treballant a comarques gironines l’any 1987. Les activitats desenvolupades han estat sempre adreçades a les persones que o bé estan treballant a l’empresa o bé es formen per inserir-s’hi. Actualment sota la marca EGE se segueix realitzant la formació privada, la formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, la formació pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la formació finançada per FUNDAE.

Durant els més de 30 anys d’estar sempre al servei del públic, de l’alumnat i de l’empresa, EGE ha mantingut sempre la mateixa línia de qualitat i d’atenció en totes les activitats i programes que ha desenvolupat. L’Escola ha mantingut també aquesta actitud amb els més de 1.550 col·laboradors (treballadors i professors) que ha tingut aquests anys.

A partir de l’any 1989 la direcció d’EGE forma part del patronat de la Fundació Privada Joan Bosch i ambdues entitats realitzen programes conjuntament sota les marques d’ERAM, per estudis universitaris, de CIFOG per a cicles formatius i de la pròpia EGE. La Fundació aglutinarà tots aquests estudis en un futur proper. Algunes de les  activitats compten amb presència d’alumnes d’arreu de l’estat i també internacionals.

EGE i la Fundació realitzen les activitats amb l’ajut i la col·laboració d’altres entitats, així, CIFOG és centre autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’ERAM és centre adscrit a la Universitat de Girona i autoritzat per a realitzar graus universitaris. Manté convenis amb varies universitats europees, asiàtiques i sud americanes.

EGE està certificada per AENOR en la norma ISO 9001:2015 per a la impartició de formació ocupacional en les àrees de: Idiomes, Administració i gestió, Magatzems, Recursos Humans, Comercial i Disseny. Desenvolupament i impartició de formació presencial en les àrees de: Producció, Riscos Laborals i Qualitat; Administració i Finances, Comercial i Màrqueting, Management i Habilitats directives, Informàtica i Idiomes per a negocis.

 • Imatge Logo Aenor
 • + 30

  anys d'experiència en el sector

 • + 30.000

  alumnes han passat per l'escola

 • Imatge Cursos a l'escola

  Cursos a l'escola

  Potenciant els teus coneixements i/o habilitats

 • Imatge Cursos subvencionats

  Cursos subvencionats

  pel SOC o pel Consorci per a la formació continua de Catalunya

 • Imatge Cursos a l'empresa

  Cursos a l'empresa

  Solucions específiques i formació per empreses personalitzada

 • Imatge Imatge Professor EGE

Vols ser professor de l'EGE?

Necessitem professors d’idiomes: Anglès. Xarxes socials i Marketing Online. Temes laborals, comptables i fiscals. Tècniques de venda i comercial. Persones amb experiència docent i tècnica (mínim 3 anys).
Interessats enviar currículum a: escola@ege.edu.es