Notícies

Recull de novetats i articles
26 juny 2020

Vols protegir el teu ordinador? Prova aquests 3 antivirus gratuïts

Cada vegada hi ha més amenaces que poden afectar el nostre ordinador. Si bé sabem que les versions gratuïtes dels programes antivirus no són integrals i completes com les de pagament, hi ha diverses opcions interessants i que no et pots perdre si vols tenir el teu sistema protegit.

Et presentem tres dels antivirus gratuïts més interessants i populars:

Avira Free Antivirus

Es tracta d’un dels motors antivirus més lleugers. Opera al núvol i, per tant, gairebé no deixa petjada de la seva feina, ja que requereix molt pocs recursos del sistema i ho fa tot més segur.

És recomanable, sobretot, si fas servir Firefox o Chrome, ja que disposa d’una extensió que protegeix l’ordinador contra els llocs maliciosos d’internet i fraus phishing.

Bitdefender Antivirus Free

Està dissenyat per a executar-se en segon pla de manera molt simple i intuïtiva, com els antivirus de tota la vida. No inclou moltes funcions però és una bona eina per a detectar el malware que s’executa en segon pla i per monitorar la navegació.

Panda Free Antivirus

Encara que no sigui una de les marques més conegudes, és cada vegada més popular per la seva interfície i disseny únic. Es tracta d’una excel·lent opció per navegar per internet de forma segura, ja que disposa d’una xarxa privada virtual (VPN).