Notícies

Recull de novetats i articles
7 gen. 2020

Com tornar a la feina amb èxit després de les vacances de Nadal

La tornada de les vacances de Nadal s’ha convertit en un dels períodes de reincorporació a la feina més difícils de l’any.

Per augmentar el rendiment i la productivitat, després d’aquests dies, t’aconsellem el següent.

– Practica l’actitud positiva per reprendre el treball de la millor manera possible.

És molt difícil tornar a la rutina pensant que bé estaves durant les vacances. Cal enfrontar-se a el dia a dia valorant aquells aspectes agradables i plaents que tenim de dilluns a diumenge.

– El primer dia, després de les vacances, arriba abans a la feina i prioritza les teves tasques. Si arribes abans que els altres, podràs reincorporar més relaxadament, ordenar les teves coses i prioritzar les tasques més importants.

– Aprofita la tornada de les vacances per veure els teus problemes amb una altra perspectiva. És moment de fer anàlisis d’allò que et preocupava i reprendre-ho tot amb més frescor mental.

– Dedica’t temps a tu mateix. No busquis excuses per a tu i dedica’t una estona cada dia.

– Pensa a curt termini. En lloc de somiar en les properes vacances o en l’estiu, deixa’t il·lusionar per qualsevol dia o cap de setmana i fes plans que et motivin.

– Menja equilibrat i descansa suficientment. No t’oblidis de l’esport, t’ajudarà a descansar millor i a sentir-te més en forma, tant físicament com psicològicament.

I recorda que hi ha oportunitats de ser feliç cada dia i només les has de buscar!