Notícies

Recull de novetats i articles
27 febr. 2017

Sis preguntes per respondre’t i que poden fer-te més feliç

Si alguna cosa perseguim és la felicitat. Alguns busquem ser feliços mitjançant l’amor, uns altres mitjançant la família o les amistats, uns altres mitjançant el treball… I, encara que no existeix cap formula per ser feliç, segur que pots millorar la teva felicitat responent-te a les següents preguntes:

Per què no t’aixeques més d’hora?
Sentir-te amb força, vital i amb ganes d’aprofitar el dia, és molt important per al teu estat anímic.

Per què tantes inseguretats? Perquè creus que has de demostrar-te a tu mateix que ets capaç?
La majoria de les nostres inseguretats ens vénen des de petits i ens acomodem fàcilment en aquests pensaments negatius. Si vols que t’estimin, primer t’has d’estimar tu, amb les teves virtuts i els teus defectes. I si hi ha una part de tu que no t’agrada i que no pots acceptar… intenta canviar-ho!

Saps el que vols fer a la teva vida?
Si la resposta és que no, comença per provar diferents coses fins a trobar allò que t’apassiona i t’omple. Quan ho sàpigues, simplement… fes-ho!

Ets el que menges?
L’alimentació pot influir molt més que en la nostra forma física. El valor nutricional de determinats ingredients pot regular certes funcions cerebrals, regulant la producció d’hormones que provoquen calma, eliminen l’estrès o produeixen alegria.

Els teus hàbits són saludables?
Els teus pensaments no ho són tot. Surt al camp, respira aire pur, fes exercici, comparteix una bona passejada… Segur que l’exercici físic et farà sentir millor.

Tens por a no fer res?
Pren-te cada dia un temps per estar amb tu mateix i escoltar el que el teu cos necessita. Gaudeix de la tranquil·litat.