L’Escola

25
anys
1.200
Alumnes

Qui Som

EGE és una entitat privada que treballa des del 1987 en formació, ensenyament i assessorament empresarial. Tenim com a objectiu donar el millor servei i mantenir un alt nivell de qualitat, sempre amb la seriositat que ens ha caracteritzat durant els més de 25 anys que estem al servei del públic i de l’alumnat. EGE és un acrònim d’Escola de Gestió Empresarial SA, que realitza les activitats, o bé directament o bé participant en entitats especialitzades com són: CIFOG (Cicles Formatius Girona), Fundació privada Escola de Gestió (ERAM), Iplusd Innova S.A i Eumes, S.L.

En aquestes empreses hi treballem un total d’unes trenta persones en diferents especialitats. Una part de les activitats de formació de l’EGE es desenvolupen en col·laboració amb la UdG. L’EGE és membre de l’Associació de Centre Privats CATformació, centre col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), entitat organitzadora de la “Fundación Tripartita para la Formación y el Empleo” i entitat homologada per la “Fundación Laboral de la Construcción”. EGE està certificada per “AENOR” en la norma ISO 9001:2008 per la impartició de formació ocupacional i de formació presencial.

Què Oferim

LLICENCIATURA EN AUDIOVISUALS I MULTIMÈDIA PER LA UDG

Des de l’any 2003
Actual Grau segons la denominació de Bologna, abans títol privat de la UdG. Desenvolupa les seves activitats a la seu de la Coma Cros de Salt en un espai de més de 1.000 m2.

FORMACIÓ CONTINUADA

Des de l’any 1987
Ampli catàleg de cursos d’alta qualitat, en part realitzats en col.laboració amb la UNED.

FORMACIÓ BONIFICADA

Des de l’any 2004
EGE està acreditada per gestionar la bonificació de la formació de les empreses. Més de 750 empreses han signat el conveni d’adhesió amb EGE.

COACHING

Des de l’any 2001
Eines eficients i innovadores per a directius i empresaris que volen potenciar les seves habilitats, capacitats i actituds en la recerca de majors beneficis empresarials i un lideratge més destacat. La metodologia utilitzada està provada per més de 150 empreses gironines.

CONTRACTE PROGRAMA

Des de l’any 2004
Fem tot el procés: disseny, selecció dels alumnes, execució i justificació de plans en col.laboració amb patronals i sindicats tant a nivell del Consorci de la Generalitat domo de la Fundació Tripartita del Ministeri de Treball.

PSICOTÈCNICA I SELECCIÓ

Des de l’any 2001
Disposem de diverses eines que faciliten el coneixement de l’ajust del candidat al lloc de treball de la seva empresa: informes Rorsharch, psicotècnics competencials, anàlisi d’habilitats i aptituds, etc.

FORMACIÓ PER PERSONES DESOCUPADES

Des de l’any 1988
Àmplia oferta de cursos per a persones desocupades que ajuden a millorar professionalment. En col laboració amb la Generalitat de Catalunya.

FORMACIÓ DINS L’EMPRESA

Des de l’any 1987
Centre referent de formació, de gestió i disseny de programes en funció de les necessitats de l’empresa. Gestió de les bonificacions per a formació.

EGE és centre col.laborador de l’ACTIC per a la realització de la prova d’avaluació per a obtenir l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC).

FO_actic