Notícies

Recull de novetats i articles
8 ag. 2017

Consells per a planificar un viatge econòmic i al teu aire!

Vols planificar un viatge econòmic i al teu aire, de forma ràpida i senzilla?

T’expliquem els nostres consells i passos!

1) Escull la destinació

Aquestes són algunes preguntes que et poden ajudar a decidir-te: Quin clima m’agrada? Quin és el meu pressupost? Quin tipus de llocs m’agrada freqüentar? De quants dies disposo?

2) Documenta’t sobre la ciutat, zona i país que vas a visitar. Hi ha infinitat de possibilitats. Llegir una guia de viatges, consultar a internet o preguntar a amics i coneguts, són només algunes de les opcions que tens.

Quina moneda utilitzen? Quina és la seva història? I la seva situació política? I la religió que practiquen? Quins costums i tradicions tenen? ¿Quins són els menjars i les begudes més típiques?

3) Un cop tens la destinació i un cert bagatge sobre el teu destí, és el moment de buscar el transport per anar i tornar, i potser també per desplaçar-te un cop allà.

A continuació, et facilitem algunes de les webs més populars i que et poden ajudar a trobar bons preus:

Skyscanner

Ofereix vols molt barats i, a més, presenta la possibilitat de triar “qualsevol lloc” i comprar el destí més barat.

Atrápalo

Es tracta d’una de les millors interfícies per a buscar vols múltiples, trens, activitats, restaurants, entrades, hotels, creuers, lloguers de vehicles, etc.

Kayak

És una opció indispensable, ja que en ser un metabuscador (un buscador de buscadors) compara els preus d’altres comparadors com eDreams, etc., i et mostra el millor preu.

4) En funció dels dies disponibles i de les visites que vols fer, faràs servir un mitjà de transport o un altre, així que comença per fer una relació del que vols visitar.

És hora de dissenyar-te la ruta i, a més de contemplar transport, buscar on dormir.

Recorda que, a part dels buscadors d’Internet, et pots ajudar amb guies turístiques i altres llocs web i portals de recomanacions com Tripadvisor.

5) Finalment, només et queda pensar en allò que necessites (passaport? Visat? Vacunes?) i a fer la maleta!