Notícies

Recull de novetats i articles
10 nov. 2017

Millora el teu perfil de Linkedin!

Linkedin és la xarxa social professional amb més usuaris registrats i una de les més actives que existeix a l’hora de buscar feina.

A continuació, t’oferim diversos consells per a aprendre a gestionar millor el teu perfil i diferenciar-te d’altres usuaris i per tal de ser millor candidat a possibles oportunitats laborals.

– Intenta completar el teu perfil al 100% i no t’oblidis de la fotografia.

– Escriu un titular professional atractiu. Ha de resumir tot el que pots oferir i fer-te especial.

Què ofereixes? Què et diferencia dels demés?

Si estàs en situació d’atur, no cal que ho indiquis al titular.

– A l’extracte, resumeix la teva biografia. Fes servir frases curtes i concises.

Aprofita per destacar punts forts, projectes realitzats, fites aconseguides o reconeixements rebuts.

Deixa clar quina és la teva experiència professionalLinkedin t’ho facilita molt i només es tracte d’emplenar el formulari amb la data, carreg, nom de l’empresa i l’experiència.

Crea una bona base de contactes. Amics de la universitat, possibles socis, empreses, companys de feines, etc. Quants més contactes del teu sector, més possibilitats de trobar-ne de nous explorant els contactes dels teus contactes, i assabentar-te de notícies i informació que et pugui interessar.

Els nostres contactes poden validar o ratificar les aptituds que hem entrat al nostre perfil, així com fer-nos una recomanació personal que podran veure els altres contactes i possibles headhunters. Et recomanem tenir, com a mínim, entre dues i tres recomanacions personals associades a diferents treballs que hagis realitzat. Si no les tens, demana-les! Et sumarà credibilitat i professionalitat.

Fes-te membre de grups que t’interessin. Et poden obrir portes a nous contactes, informació del sector i, fins i tot, ofertes laborals.

Publica informació. És important que les inquietuds i interessos professionals quedin ben reflectits al perfil. Publicar consells, notícies, vídeos, etc., pot afavorir la imatge personal.