Notícies

Recull de novetats i articles
19 jul. 2018

Com aconseguir més seguidors a Instagram

Instagram és actualment la principal plataforma de comunicació amb més de 800 milions d’usuaris actius al mes.

Probablement tinguis un compte personal i vulguis aconseguir més seguidors o bé tinguis una empresa on guanyar més visites.

En ambdós casos pot ser que les teves fotos només agradin a un determinat públic. Per tant, busca perfils que puguin estar interessats en les fotos i vídeos que publiques.

Troba persones concretes (amics, companys, persones a qui acabis de conèixer, etc.) i entaula una relació amb ells. Més del 80% de comptes que es coneixen prèviament donen a seguir.

Busca fotos semblants al teu contingut o que et cridin l’atenció, premi sobre el nombre de seguidors i segueix a aquells usuaris que t’agradin. D’aquesta manera, et donaràs a conèixer a usuaris actius d’Instagram que ja han donat like a fotos semblants a les que publiques i podries aconseguir nous seguidors.

Instagram permet posar fins a 30 hashtags per foto, però alguns experts recomanen posar-ne entre 5 i 11.

Si fas servir els hashtags que tenen milions de resultats (com ara #like, #love o #fotografia), probablement la teva foto passi a l’oblit segons després de publicar-la. Contràriament, si publiques un hashtag poc utilitzat, la teva foto es mantindrà en els primers resultats de cerca per més temps però seran menys els usuaris que la veuran.

Tingues en compte que, segons alguns estudis, el dimecres és el dia que Instagram genera més engagement (likes i comentaris). I pel que fa a l’hora, dependrà de la localització dels teus seguidors i dels seus hàbits, essent el millor moment entre les 15 del vespre i les 23 de la nit.