Notícies

Recull de novetats i articles
18 abr. 2019

Consells per a gestionar millor el temps com a autònom

Optimitzar el temps que dediques diàriament al teu negoci com a autònom és bàsic si vols gaudir més dels teus moments d’oci.

Per això et proposem alguns consells:

Intenta tenir un horari fix. T’ajudarà a estructurar millor el teu dia a dia i a desconnectar de la feina, augmentant així la teva productivitat l’endemà.

Agrupa les tasques en blocs. Realitza aquelles tasques similars o que t’exigeixin unes eines determinades de manera conjunta. D’aquesta manera, hauràs de canviar menys de feina, et concentraràs més en el que estàs fent i optimitzaràs temps.

Estableix deadlines. Sigues realista i respecta les dates de lliurament. És la clau per poder calcular el temps necessari per a cada tasca i organitzar-te millor.

Prioritza. A l’hora de dur a terme totes les teves tasques diàries, setmanals o mensuals, prioritzar t’ajudarà a fer sempre el més necessari primer, en cas que et quedis sense temps.

Ajuda’t de material i programes informàtics que et facin guanyar temps, com ara pressupostos i factures predissenyades, Evernote, etc.

Bloqueja les teves distraccions. Si has de realitzar una tasca en concret, oblida la resta. Silencia el correu, el Whatsapp o el Facebook, per exemple, i destina-hi el seu moment només de tant en tant, entre diferents tasques.