Notícies

Recull de novetats i articles
12 gen. 2017

Webs i aplicacions per escoltar música gratuïtament

La música forma part del nostre dia a dia. Ens pot relaxar, motivar, animar, emocionar, etc. I tenir recursos per escoltar-la quan ho desitgem ens pot ajudar a millorar l’estona.

A continuació, et facilitem un seguit de pàgines web i aplicacions per escoltar música gratis en streaming allà on siguis:

1) Spotify

És l’aplicació més popular per a reproduir música des de qualsevol smartphone, ordinador o tablet. Requereix un registre previ que pots vincular amb el teu perfil de Shazam i Facebook.
Té un buscador amb una basa de dades molt potent. També et recomana artistes relacionats amb els que estàs buscant i permet crear llistes personals i compartir-les amb altres usuaris.

2) foxmusicagratis.com

Es tracta d’una pàgina web senzilla que et permet buscar i triar cançons. També pots buscar per categories i, a més, el sistema et fa propostes d’artistes similars al que estàs reproduint. No cal registre.

3) Deezer

És una aplicació similar a Spotify, líder a França, que permet escoltar música des de la biblioteca de l’aplicació o des de les diverses emissores que té.

La interfície és senzilla i intuïtiva; permet buscar cançons i escollir estils musicals i combinar-los.

Cal registre previ a través del teu perfil de Facebook o Google+.

4) GrooveShark

És un dels serveis de música per streaming més potents de l’actualitat. Permet buscar i escoltar tot tipus de música i, fins i tot, pujar les teves pròpies cançons i compartir-les amb altres usuaris.

grooveshark
5) Spool.fm

Senzilla pàgina web, interessant per aquells usuaris ocasionals, que permet buscar i escoltar cançons per estils musicals i artistes en concret. És tan fàcil com arrossegar els tipus de música que vols escoltar i prémer el play.

A més, té un xat que permet interactuar amb altres usuaris i recomanar cançons i artistes.