Notícies

Recull de novetats i articles
18 febr. 2019

Preparat per a l’entrevista de treball?

L’entrevista de treball és la prova definitiva d’un procés de selecció. Estar segur de tu mateix i ser coherent, són alguns dels punts imprescindibles per aconseguir la feina.

A continuació, t’oferim alguns consells per superar-la amb èxit.

Abans de l’entrevista, investiga tot el que puguis sobre l’empresa (filosofia, valors, serveis que ofereix, etc.) i repassa la teva formació, experiència i aptituds. És important tenir clar tot el que pots aportar a l’empresa.

Practica les preguntes i respostes que poden fer-te. Prepara el teu elevator pitch, un discurs d’uns 2 minuts on et presentes i destaques la teva especialitat i fortaleses, i exposes tot el que pots aportar a l’empresa.

Comprova la teva aparença. Vés ben vestit i evita la roba cridanera.

Sigues puntual.

Porta el currículum imprès i coneix-lo a la perfecció, ja que és la principal informació que l’empresa té de tu i es basaran en el que els hi has facilitat.

A l’entrevista, crea una bona impressió. Les primeres impressions són de gran importància.
Asseu-te recte amb els peus a terra i no creuis les cames ni els braços. Tingues les mans visibles i fes servir els gestos moderadament per acompanyar el teu discurs. Mira l’entrevistador als ulls per transmetre confiança i seguretat. Parla de forma clara i concisa, i intenta anar al gra, sense perdre’t en detalls o divagar.

Sigues natural, educat i sincer. I utilitza un llenguatge senzill i positiu.

Escolta amb atenció i no interrompis. És important que no et passi per alt res i que preguntis tots els dubtes que tinguis.

Demostra interès per l’empresa i el lloc de treball. No marxis sense preguntar com continua el procés de selecció i dóna les gràcies a l’hora d’acomiadar-te.

Finalment, no oblidis cuidar la teva presència online. Internet és la millor plataforma per trobar bones oportunitats laborals.