Notícies

Recull de novetats i articles
27 oct. 2017

Consells per a tenir una vida més relaxada

L’estrès pot provocar malalties, depressions, sensacions desagradables, etc., i saber com relaxar-te és vital per a la teva salut i benestar. I és fonamental conèixer i posar en pràctica alguns mètodes per relaxar-se i que puguin ajudar a superar amb èxit qualsevol moment de tensió o d’ansietat.

Per això, et recomanem alguns consells que creiem que et poden anar bé:

– Vés a un parc o espai tranquil, proper de casa teva o de la feina, i intenta relaxar-te cada dia durant 20 minuts, sense mòbil ni altres distraccions. I respira profundament.

– De tant en tant, pots dedicar un moment a preguntar-te per què et sents estressat. Posa plena atenció en el teu interior, en el que sents i penses, i apunta-ho.

Després d’uns dies, podràs rellegir-te i analitzar-ho.

Intenta viure experiències positives, petites coses que et facin més feliç. Són precisament el record d’aquests moments el que farà que et relaxis.

Dedica’t una estona al dia a fer alguna cosa només per a tu: sortir a passejar, donar-te un bany, jugar amb la teva mascota, etc.

Cuida els teus pensaments. Canvia alguns “Hauria” per “M’agradaria”.

– No oblidis la teva família, amistats i companys. Ofereix el teu afecte a la gent que estimes. Et relaxarà i, segurament, serà recíproc.

Practica l’esport que més t’agradi, si pot ser a l’aire lliure. Fer esport allibera endorfines i, alhora, és una manera de crear i mantenir cercles socials i d’amistat.

Finalment, algunes preguntes que et podrien ajudar a reflexionar són: Per a què fas el que fas? Et convé? Per què? Com et sents fent això?