Notícies

Recull de novetats i articles
25 oct. 2016

Consells per cuidar el teu cervell

Al nostre cervell s’hi emmagatzemen experiències i records que conformen part del que som. És un tresor fascinant on introduïm nous coneixements i vivències cada dia, així que és imprescindible exercitar aquest òrgan i fer que funcioni de la millor manera possible.

Els hàbits alimentaris i uns comportaments en concret, faran que la nostra matèria grisa gaudeixi d’un millor estat i així poder prevenir o endarrerir algunes molèsties o malalties.

Consells per a cuidar el teu cervell

Dormir les hores necessàries. Cal conèixer i respectar les hores de son que necessita cadascú.

Fer esport. Fer exercici físic de manera constant disminueix el risc de patir estrès i t’ajuda a desconnectar de la rutina i tots aquells estímuls que poden afectar el teu cervell.

Alimentació sana. El cervell és un òrgan que requereix entre el 20 i el 30% de les calories que ingerim.

Vida social. Dedicar temps a estar amb aquelles persones que ens fan sentir còmodes i relaxats, també ajuda a desconnectar, compartir i a divertir-nos.

Treballar. Tenir una feina que ens agradi i ens faci sentir útils dóna un efecte positiu al nostre estat anímic i emocional.

Hobbies. Tenir hobbies és estimulant i relaxant a la vegada. Practicar aficions ens ajuda a descansar de la rutina i els pensaments estressants i angoixants.

 cervell