Notícies

Recull de novetats i articles
1 des. 2017

Consells per a millorar el teu perfil de Twitter

Twitter, denominat com el “SMS d’Internet”, és la xarxa social de microblogging més coneguda. Ja té més de 500 milions d’usuaris i s’estima que genera uns 65 milions de tweets al dia.

A continuació, et facilitem els nostres consells perquè puguis millorar l’aparença de la teva compta personal, aconseguir més seguidors i arribar a més usuaris:

– Tria un nom d’usuari curt i fàcil de recordar.

– Afegeix una imatge de perfil visible, ja sigui de la teva cara, el logotip de la teva empresa, etc., que estigui en relació amb la resta del teu perfil.

– Afegeix una imatge de fons.

Puja una imatge que sumi valor el teu perfil.

Pots aprofitar per incloure una imatge amb les teves dades de contacte o altres enllaços a les xarxes socials en què participes.

Si tens un bloc o web, no t’oblidis d’enllaçar-lo a l’apartat específic per a links.

– Completa la teva biografia

Crea una biografia atractiva i que, en poques paraules, s’entengui el que vols comunicar i el que els teus possibles seguidors poden trobar al compte personal.

La biografia és dels principals aspectes que es consideren a l’hora de decidir si seguir o no a un usuari. Actualitza-la quan sigui necessari.

La teva biografia pot ser la resposta a preguntes com: A què et dediques? Quins temes t’interessen? De què vols parlar a Twitter? Per a què l’utilitzes?

– Vés amb compte amb el que publiques.

Cuida el teu llenguatge. Pots comunicar-te, i dir el que vulguis, sense necessitat d’ofendre ni atacar ningú.

El contingut rellevant és el que aporta més valor.

Fixa aquell tweet més destacat dels últims dies.

Pensa en els teus seguidors.