Notícies

Recull de novetats i articles
3 ag. 2018

Consells per a gaudir plenament de les vacances

Sovint les vacances s’esperen com un escapament i una oportunitat per desconnectar de les responsabilitats i obligacions laborals.
És important alliberar tensions, desfer-nos de les pressions a què ens enfrontem diàriament i aïllar-nos, encara que sigui momentàniament, del trànsit, la contaminació i els deures que hem de complir cada dia.
Segueix aquests consells i gaudeix d’unes bones vacances:
Relaxa’t i dedicat temps fent el que t’agrada (llegir, passejar o banyar-te al mar, per exemple).
Pot ser que sigui el moment de reprendre un antic hobbie o iniciar una nova activitat com aprendre idiomes o jugar a voleibol.
Desconnecta dels teus dispositius electrònics. Sense el mòbil, la tablet, etc., serà molt més fàcil concentrar-se en tot el que et rodeja.
Si necessites el telèfon per fer fotos, pots desactivar l’email de la feina o les xarxes socials per desconnectar de la feina i del món digital.
Menja bé. Encara que estiguis de vacances i sigui un bon moment per menjar el que més ens vingui de gust, no t’oblidis que consumir aliments saludables és una forma de millorar l’estat d’ànim i viure amb més positivisme.
Aprofita per donar una empenta a la teva vida social i connectar amb aquells amics i coneguts que fa temps que no veus.
Desperta les teves curiositats. Apunta’t a noves aventures i deixa que flueixi la teva creativitat. Petits detalls com parlar amb les persones de les botigues que visites per saber què els interessa i emociona o sortir a caminar sense cap rumb concret, pot fer-te més feliç.