Notícies

Recull de novetats i articles
4 abr. 2018

Consells per a ser més feliç

Si tenim un objectiu a la vida, aquest és ser feliços. Podem trobar felicitat a l’amor, a la família, a la feina, als nostres hobbies… És una cosa sobre el que tenim capacitat de decisió i influència. I aquests consells per ser feliç poden ajudar-te.

– Oblida el drama

Deixa de posar l’atenció en el que és dolent. Deixa de donar tant als altres i emplena els teus propis forats buits.

– Accepta’t tal com ets

L’autoacceptació és el primer pas per estimar els altres.

– Dóna sense rebre res a canvi

Si penses que tens dret a rebre o ser elogiat per donar o ajudar els altres, estàs equivocat. Si t’ajuda auxiliar als altres, queda’t amb el sentiment de satisfacció que això et brinda, ja que d’altra manera només podràs viure decepcions.

– Estima’t. Per què tantes inseguretats?

Estima’t i t’estimaran. Accepta les teves virtuts i els teus defectes, i si hi ha alguna cosa de tu que no t’agrada i que no pots acceptar, intenta canviar-ho!

– Somia i persegueix els somnis

Saps quins són els teus somnis? Si la resposta és “no”, comença per provar coses noves. Prova fins a trobar allò que t’apassiona i t’emplena!

– Regala’t temps

Et preocupa no fer res? Pren-te cada dia un temps per estar amb tu mateix, a escoltar el que el teu cos necessita, a fer el que més t’agradi.

– Busca l’alegria en els altres

Cuida les teves relacions personals. Fes-los partícips del teu joc.

– Somriu, no hi ha altra millor carta de presentació

El mal humor es contagia però els somriures també!

– Treballa la teva assertivitat

Ser assertiu és expressar el que volem, o el que sentim, sense ferir als que ens envolten. Això implica saber escoltar, saber transmetre el que es desitja i, per descomptat, respectar els sentiments i les opinions de l’altra persona.

– Viu aquí i ara

Deixa de pensar amb l’ahir o amb el demà. Les persones més felices són les que viuen el moment, viuen enfocades en el present i perceben la realitat amb més claredat.

La felicitat no és la meta, és el camí!