Notícies

Recull de novetats i articles
9 gen. 2019

Consells per aprendre a estudiar a distància

Estudiar a distància pot ser una elecció o una necessitat, especialment quan cal compaginar la feina i altres tasques que ens impedeixen assistir a classe. I això requereix, a més de força de voluntat, autogestió i organització.

Des de la nostra experiència oferint cursos a distancia, podem donar-te alguns consells perquè els teus estudis online siguin un èxit.

– Organitza el teu temps

Calcula bé el temps que necessites dedicar a l’estudi, marca’t un horari i respecta’l.

– Sigues disciplinat

En els estudis a distancia tu ets el responsable de recordar-te de les dates d’exàmens, deures, què estudiar i quan lliurar els treballs, etc.

Motiva’t

L’estudi a distància requereix constància i paciència. Si et motiva el que estudies i com ho fas, et passarà millor i ho gaudiràs més.

Divideix la teva meta en petits passos i premia’t quan t’ho mereixis.

Fes resums

Quan tinguis el material d’estudi, organitza’t resumeix-lo. Et serà de gran ajuda a l’hora de fer els treballs o exàmens.

– Valora els teus estudis i explica-ho als altres

És important que el teu entorn proper conegui que estàs estudiant a distància i que et respecti els moments que necessites per a això.

– Controla el teu progrés

No esperis l’últim dia per lliurar els teus treballs o activitats. Si tens un bon hàbit d’estudi, podràs complir millor amb les obligacions i així valorar el teu aprenentatge de manera permanent.

– Ajuda’t de les xarxes socials

Encara que de vegades poden ser un motiu de desconcentració, els recursos en línia com xats, fòrums o grups en xarxes socials, poden ser uns recursos molt profitosos. A més, poden ser una eina de networking imprescindible!