Notícies

Recull de novetats i articles
24 set. 2018

4 consells per sentir-te de bon humor

Sovint ens sentim baixos d’ànim, sense desig de fer res i de mal humor.

L’alegria no és només una cosa que sents en el teu interior, sinó també allò que projectes als que estan en el teu entorn.

A continuació et facilitem alguns consells que et poden ajudar a millorar l’estat d’ànim i, per tant, a sentir-te millor i a projectar una imatge autènticament més alegre i positiva.

Busca la teva passió

Per estar feliç, cal estimar la vida. Busca aquelles activitats que t’apassionin.

Fes una llista d’aquells moments en la vida quan vas ser molt feliç. Inclou la quantitat més gran de detalls possible: la companyia, el que feies, la temperatura, els sentiments … I pregunta’t: Què feies? Què és el que et va fer tan feliç en cada un d’aquests moments? Amb qui et senties tan a gust?

Senta‘t còmode amb tu mateix

Ets una persona única, amb els teus gustos i desafiaments propis. Enorgulleix-te de les teves capacitats i esforça’t per ser feliç amb la teva manera de ser.

De res serveix que la gent del teu voltant et diguin que ets una gran persona si tu no ho sents així. El que pensis per dins és molt més important que com et veuen les persones per fora.

Accepta els teus sentiments

No t’obliguis a estar alegre tot el dia, hi ha moments en què l’alegria pot ser inaccessible.

Respecta el teu temps, el més important és acceptar les emocions. Per exemple, si sents ira, accepta aquest sentiment i pensa què pots fer per sentir-te millor.

Mantén-te sa

Dorm suficient, menja bé i practica esport regularment. Necessites tenir energia i força per sentir-te bé.

L’esport no és només una forma d’aconseguir un cos bonic, sinó també una manera d’aconseguir una millor salut mental.