Notícies

Recull de novetats i articles
2 març 2020

Quatre claus per a potenciar el teu benestar emocional

Probablement, hagis pensat diverses vegades en millorar el teu físic o el teu cercle social, però quantes vegades t’has parat a pensar en com et sents emocionalment i en què pots millorar?

Realment en el benestar emocional trobem la força necessària per a millorar en els altres aspectes de la nostra vida. A continuació, t’oferim quatre consells perquè puguis reflexionar i sentir-te millor psicològicament.

Posa ordre a la teva vida.
L’estrès és un dels principals enemics del benestar emocional. Organitza’t i aprèn a anticipar-te a possibles imprevistos per a millorar la sensació de control sobre la teva pròpia vida.

Cuida’t.
La bona alimentació és essencial perquè el cos obtingui tots els nutrients i vitamines, i realitzar exercici és molt important per a sentir-nos en forma. Les dues coses són indispensables per al bon equilibri emocional.

Entaula conversa amb altres persones.
Mantenir-te a prop dels teus familiars, amics i altres persones sol repercutir positivament en l’estat d’ànim. A més, conèixer gent nova de tant en tant, pot aportar-te benestar i plaer emocional.

Aprèn a controlar els teus pensaments i emocions.
Pots recórrer a exercicis de meditació com, per exemple, el mindfulness o a la programació neurolingüística. Fins i tot, pots provar el coaching.