Notícies

Recull de novetats i articles
29 abr. 2019

Coses que pots fer per caure millor als altres

No hi ha una fórmula concreta per caure bé a la gent. De fet, el millor és ser honest amb tu mateix i ser com ets. Però sí que hi ha trucs i determinats comportaments que et poden ajudar a crear una millor impressió:

– Cuida la imatge personal. La bona imatge corporal reforça la seguretat a l’hora d’expressar-te i comunicar-te amb els altres.

– Somriu. El somriure es contagia i a tothom li agrada fer-ho.

– Digues també les coses bones dels altres. Sovint tenim tendència en expressar les coses que ens desagraden, i no parem tanta atenció en parlar de tot allò dels demés que ens agrada i ens fa sentir millor. A tothom li agrada que li reconeguin les seves qualitats.

– No envaeixis l’espai personal de l’altre, tant físicament com emocionalment. Respecta la distància amb la persona amb qui parles i sigues prudent a l’hora d’abordar temes que podrien ser sensibles o inoportuns.

– Respecte a qui pensa i actua diferent. Cadascú té el seu punt de vista de les coses i tothom té la seva realitat, que no vol dir ser millor ni pitjor.

– Sigues empàtic. L’empatia ens permet connectar més fàcilment amb les persones i donar una imatge més positiva de nosaltres mateixos.