Notícies

Recull de novetats i articles
3 set. 2018

4 apps per a practicar Mindfulness

El mindfulness (o atenció plena) és una filosofia que pot utilitzar qualsevol persona que vulgui gaudir d’un millor benestar i ser més feliç.

El seu principi bàsic és estar “aquí i ara” sense judicis i amb una actitud oberta cap a un mateix i cap als altres.

Durant els últims anys s’han creat diferents aplicacions que et poden ajudar a aquesta pràctica, tot un mètode mil·lenari, i avui te’n recomanem 4 que poden ajudar-te.

Intimind

Es tracta d’una aplicació desenvolupada per psicòlegs experts en Mindfulness i ofereix 11 meditacions que pots provar gratuïtament.

Insight Timer

Triada Aplicació de l’any per la revista Time, és una de les aplicacions de meditació gratuïtes més populars.
Pots trobar meditacions i xerrades guiades pels millors experts en atenció plena del món, neurocientífics, psicòlegs i professors d’algunes de les universitats més prestigioses internacionalment.

Conté, entre altres opcions, centenars de meditacions guiades en espanyol, milers de pistes de música i sons ambient per concentrar-se i relaxar-se.

Headspace

El paquet bàsic gratuït t’ensenya el més important per a viure una vida més feliç i saludable. I subscrivint-hi pots accedir a centenars de paquets de meditació, amb temes com l’estrès, l’ansietat o el son, per exemple.

Mindfulness Sci

Aquesta aplicació està avalada científicament pel grup Asociación Instituto Aragonés de Investigación y Promoción de la Salud

Ofereix un instructor virtual que guia l’usuari per a la seva pràctica a través diverses sessions. Disposa d’un test de nivell validat científicament. I a més es poden fer diverses pràctiques, tant guiades com no guiades, seguint un diari de pràctiques i coneixent l’avanç de l’usuari.