Notícies

Recull de novetats i articles
3 nov. 2015

5 eines o aplicacions útils per administrar Instagram

Són diverses les aplicacions que et poden ajudar a gestionar Instagram, la xarxa social amb més de 300 milions d’usuaris.

A continuació, te’n facilitem 5 que són d’ús gratuït:

Iconosquare

Aquesta eina permet gestionar Instagram còmodament des de la propia versió web.

Ofereix estadístiques sobre el nostre compte d’Instagram. Dades com el número de “likes”, el percentatge de seguidors que comenten les nostres publicacions, l’origen dels usuaris que ens segueixen, les fotografies amb més èxit o el període en el que publiquem més sovint, en són només alguns exemples. A més, disposa de buscador d’imatges i usuaris a través de hashtags i paraules clau.

Websta

Es tracte d’un dels gestors web d’Instagram més populars. Igual que Iconosquare, permet realitzar funcions bàsiques com veure imatges, fer “likes”, comentar, navegar a través de tags i paraules clau, etc. I també dóna l’opció de crear estadístiques per saber quins són els tags i usuaris més populars.

Com a curiositat, permet enviar missatges privats entre usuaris (followers).

Textgram

Aquesta aplicació, també disponible en format web, permet transcriure text en imatges a mitjançant l’ús de frases, filtres, dissenys, fons de pantalla, etc. Un cop creada la imatge final, es pot compartir també a les demés xarxes socials.

Instasize

L’aplicació permet penjar qualsevol tipus d’imatge a Instagram, ja sigui horitzontal o vertical, sense necessitat d’haver d’enquadrar-la formant una proporció quadrada. I ho aconsegueix aplicant unes vores blanques als extrems.

A més, incorpora un editor d’imatge que permet editar la fotografia i crear-ne un collage abans de publicar-la a la xarxa.

InstaRepost

Igual que el retwit al Twitter, aquesta aplicació permet compartir les imatges dels altres usuaris al teu mur. Això és el que, en Instagram, es coneix per “repost”.

Ofereix accés complet al teu feed i a totes les funcions com comentar fotos o fer “me gusta”.