Notícies

Recull de novetats i articles
3 des. 2018

Consells per tenir una actitud positiva

Viure experiències negatives o tenir sentiments i emocions desagradables són dues coses que ens poden tocar a tots. I no és fàcil mantenir una actitud positiva davant les dificultats que la vida ens presenta.

Segueix els nostres consells i veuràs de què ets capaç!

– Identifica què és el que no et deixa ser feliç

Encara que podria tractar-se de qüestions que vas més enllà del que pots o vols acceptar, sempre hi ha una causa de la nostra preocupació, frustració, tristesa, etc.

Evadir aquest pas és prolongar el teu malestar. Així que no et desanimis i segueix endavant!

– Fes petits canvis que no siguin molt difícils i que, en el fons, t’aportin benestar. Per exemple, sortir a passejar cada dia o començar a menjar més sa.

Amb el temps pots anar augmentant la dificultat i exigència dels teus objectius fins a trobar realment quina és la teva veritable meta. Llavors podràs pensar en positiu i realitzar-la amb tota l’energia i entusiasme que tens.

– Abraça la vida

Deixa’t sentir cada moment que vius, sense qüestionar-te ni preocupar-te per les opinions que els altres puguin tenir de tu.

– Identifica les coses bones que tens

Sovint, ens centrem en el que és dolent i ens oblidem de totes les coses bones que tenim. És el moment de prendre consciència del que és bo que t’envolta i de totes aquelles qualitats que tens per valorar-ho com et mereixes.

Valorar el que tens i com ets, és un pas molt important per ser més feliç.

– Acaba amb tot allò que no sigui bo per a tu

Acabar amb una relació d’anys o desfer-te d’allò que realment no et satisfà perquè et dóna “apego”, no és gens fàcil.

Allò que ens suposa una càrrega emocional, ens sembla molt important i indispensable per a nosaltres. Però en deixar-lo anar segur que tindrem més llibertat. Així que el canvi serà positiu!