Notícies

Recull de novetats i articles
12 febr. 2017

5 aplicacions de seguretat gratuïtes i imprescindibles per a usuaris d’Android

Mai és un mal moment per a revisar la manera en què protegim tant els nostres dispositius com els documents, fotografies, dades personals i contrasenyes, que cada vegada són més. Els smartphones ens acompanyen pràcticament les 24 hores i és per això que creiem que les següents aplicacions de seguretat et poden anar bé.

Avast

L’aplicació analitza, detecta i informa de possibles infeccions dels equips Android. També disposa d’una opció per bloquejar aplicacions, així com una funcionalitat antirobatori addicional.

Lookout

És una de les aplicacions de seguretat més descarregades per a telèfons i tauletes Android. Es tracta d’una suite de seguretat completa que et protegeix els sistemes contra virus, pèrdues o robatoris.

Detecta i elimina virus i spyware.

App Lock

Si el que volem és centrar-nos a protegir els arxius i la informació personal emmagatzemada al nostre mòbil, App Lock és una de les opcions més populars.

Mitjançant les seves opcions, permet establir bloquejos per a la galeria d’imatges i l’accés a diverses aplicacions.

app lock

AVG

Es tracta d’un dels antivirus més descarregats. Avisa de possibles amenaces al moment i permet escanejar i analitzar totes les nostres aplicacions i arxius. També es pot configurar en temps real.

Elimina virus, malware i spyware.

1Password

Considerada una de les millors solucions per guardar les nostres claus i contrasenyes en un lloc segur, permet recordar totes les nostres contrasenyes, emmagatzemant-les de forma segura i davant de possibles intrusos.