Notícies

Recull de novetats i articles
14 abr. 2017

4 idees pràctiques per utilitzar la càmera del teu smartphone

La qualitat de la càmera és una de les característiques que tenim més en compte quan hem d’escollir un telèfon mòbil. Encara que moltes persones només l’utilitzen per fer fotografies i vídeos, el dispositiu ofereix un ampli ventall de possibilitats i moltes empreses han creat aplicacions diverses per aprofitar la càmera al màxim.

A continuació, et facilitem 4 idees que en algun moment et poden venir bé.

Com a lupa

L’aplicació Lupa t’ajuda a fer un zoom a aquella lletra que et costa llegir. Només cal fer una foto al text i l’app s’encarregarà de fer un zoom en bona resolució perquè puguis entendre el que posa.

Veure les estrelles
Són diverses les aplicacions, com Star Walk, Sky Map i Sky View, que permeten veure i reconèixer les estrelles que enfoca la càmera. A més, et poden donar informació sobre el moviment de les constel·lacions i un mapa complet del cel de nit.

Buscar per Internet

L’aplicació CamFind et dóna informació sobre la foto que ha captat la teva càmera. Funciona principalment amb paisatges i codis de barres, encara que també amb altres elements coneguts.

Per traduir situacions de la vida real

Google Translate et permet traduir instantàniament el text d’una fotografia. Una funció disponible en 29 llenguatges i que utilitza la mateixa traducció que la del programa en qüestió. És una opció interessant per entendre els senyals del carrer o esbrinar els detalls d’un menú o instruccions, per exemple, a l’estranger.

ls83h