Notícies

Recull de novetats i articles
19 juny 2016

4 aplicacions indispensables per viatjar

Marxes de viatge o tens previst fer-ho aviat? Cada vegada hi ha més aplicacions que et poden facilitar la vida i segur que les que et recomanem a continuació et podran ajudar durant les vacances.

Wikiloc

wikilocAquesta app et permet descobrir diferents rutes i mapes per fer trekking o anar en bicicleta i mostra nous espais a l’aire lliure.

Conté més de 4.600.000 rutes il·lustrades amb fotografies. I permet gaudir de mapes offline de tot el món gratuïtament per utilitzar-los sense necessitat de tenir internet.

Ofereix la possibilitat de crear i compartir les excursions a les xarxes socials i, fins i tot, gravar les rutes a l’aire lliure sobre un mapa i complementar-ho amb fotos.

 

Uber

La principal característica d’aquesta popular aplicació és la funcionalitat que t’ofereix per a compartir trajectes per tal que et surti més econòmic.

L’usuari pot buscar conductors anònims que s’ofereixen en una zona en concret per transportar-lo amb el seu vehicle particular o a canvi d’un preu establert. El pagament es realitza amb targeta i l’empresa Uber s’emporta una comissió del 20% sobre el cost final del recorregut.

Word Lens

Word lens

El major condicionant de viatjar a l’estranger podria ser l’idioma. Aquesta aplicació interpreta la fotografia d’aquells cartells que no entenguis i ho tradueix a la teva llengua.

És gratuïta i està disponible per IOS i Android.

 

Around Me

Aquesta aplicació t’ubica a qualsevol punt del món i t’ofereix informació pràctica: la farmàcia més propera a la teva ubicació, el caixer que necessites, un hospital a prop, un servei en concret, etc.

És senzilla i fàcil d’utilitzar. Té servei de mapa i informació addicional complementada per la Wikipedia.