Notícies

Recull de novetats i articles
25 nov. 2019

4 aplicacions per estudiar idiomes

Saber idiomes augmenta les possibilitats de ser seleccionat en qualsevol feina. A més, parlar altres llengües és molt important per trobar feina a l’estranger.

Amb aquestes 4 aplicacions podràs aprendre idiomes des de qualsevol lloc de món i al teu ritme.

· Duolingo

Es tracta d’una popular aplicació que et permet aprendre anglès, francès, alemany, italià, portuguès i català amb lliçons curtes i eficaços per nivells. Aprendràs a llegir, a escoltar i a escriure l’idioma seleccionat en forma de joc. És gratuïta i està disponible per a iOS i Android.

· Babbel

Amb Babbel pots estudiar una gran varietat d’idiomes com anglès, alemany, espanyol, italià, francès, portuguès, suec, turc, holandès, polonès, indonesi, noruec, danès o rus. Aquesta aplicació et facilita tot el que necessites per parlar, escriure i comprendre un nou idioma sense horaris fixos ni presencials. Disponible per iOS i Android.

· ABA English

Es tracta d’una aplicació que s’ajuda de material audiovisual per al teu aprenentatge. Al seu servei té a professors particulars nadius i contingut d’Oxford.

Va ser premiada com a Millor App Educativa 2018 per Reimagine Education i ha estat destacada per Apple i Google com a una de les millors aplicacions educatives.

És gratuïta i està disponible per a iOS i Android.

· Busuu

És una comunitat on line per a aprendre i aprofundir en una llengua, en la qual els usuaris poden ajudar-se a millorar les seves capacitats lingüístiques. Disposa de més de 1.000 lliçons creades per experts en ensenyament de llengües estrangeres.

Està disponible per a iOS i Android i és gratuïta.