Notícies

Recull de novetats i articles
5 febr. 2020

3 funcions de Telegram que potser no coneixes i et poden resultar molt útils

Telegram és una de les aplicacions de missatgeria més completes. Probablement, no té tants usuaris com WhatsApp però ofereix moltes més possibilitats.

A continuació, t’oferim tres trucs per utilitzar millor el Telegram.

– Accedeix a l’aplicació des del teu ordinador.

Només cal entrar a la pàgina web de Telegram i escriure el teu número de telèfon i el codi, un cop l’hagis rebut. Se’t sincronitzarà tot automàticament.

– Parla amb tu mateix i guarda tots els teus arxius al xat.

Es tracta d’un xat privat amb tu mateix on pots emmagatzemar tota mena de dades (fotos, vídeos, notes de veu, enllaços, arxius en PDF, etc.).

Pots trobar aquesta opció entrant al llistat de contactes i prement sobre el teu número de telèfon a l’inici de la llista.

Es tracta d’una funció molt útil, especialment per a guardar els teus arxius al núvol i enviar-te el que vulguis del mòbil a l’ordinador o a l’inrevés.

– Troba canals de temes que t’interessin.

Els canals són, sens dubte, una de les eines més interessants de Telegram. Són semblants als grups de Whatsapp i resulten idonis per a assabentar-te de tota classe de temes.

Per trobar-los només has d’anar a l’apartat de recerca de la mateixa aplicació i suggerir noms i paraules de temes que t’interessin. Telegram farà la resta.